САНИРАЊЕ РУПЕ

АКЦИЈА

Ствари које треба да знате

Санирана је рупа после 8 месеци

about img
about img

Санирана је рупа после више од 8 месеци

На захтев грађана Остружнице а на иницијативу удружења грађана Остружница санирана је рупа у улици Протопопа Марка. У наставку можете прочитати како је текао цео процес санирања рупе који се отегао због многих ствари.

Грађани Остружнице су нам се обратили јер је рупа стајала 6 месеци и нико није долазио да је санира. Саобраћај се теже одвијао и било је проблема. Прво смо контактирали ЈП "Путеви Београда" да санирају рупу. Речено је да није у њиховој надлежности и проследили су нас на Сервисни центар Београд. Потом смо контактирали ЈКП "Београд пут" где нам је речено да они нису изводили радове на наведеној локацији. Проследили су нас на ЈКП "Београдски водовод и канализија". У међувремену смо добили одговор од сервисног центра Београда где нам је речено да се улица Протопопа Марка бр.25 на КП 1748/10 КО Остружница не налази у референтном систему мрежа општинских путева и улица на територији града Београда а у катастру непокретности није дефинисана као улица већ као градско грађевинско земљиште. Представка је прослеђена Сектору за комунални инспекцијски надзор, дежурну инспекцију и извршни поступак Секретаријата за инспекцију, надзор и комуникацију на њихову надлежност и поступање заведена под бројем X-02-355-80/2024.

На терен је изашао комунални инспектор овог Секретаријата и том приликом је утрвдио да су наводи из наше пријаве тачни. Након извршене контроле, ЈКП "Београдски водовод и канализација" је санирао рупу.

Једино се упорношћу могу остварити резултати.

Неке информације које нисте знали

Занимљиво