ПАНСИОН ЗА ПСЕ ЛУКИЋ

ЗАНИМЉИВО

Ствари које треба да знате

Пансион за псе Лукић

about img
about img
about img
about img
about img

Пансион за псе Лукић

Наш пансион за псе Лукић налази се у Остружници, на само 7 км од Београда, а отворен је за све мале расе паса. Као неко ко се псима бави више од десет година и са љубављу их чува у свом пансиону за псе, можемо да вам понудимо баш онакву услугу каква вам је потребна.

Сви наши љубимци добијају удобан и комфоран смештај, засебне боксове, велико ограђено, зелено двориште за игру, као и отворени и наткривени део, како би љубимци могли да се играју на отвореном и по лошем времену, као и климатизоване просторије. Осим фантастичног и пространог простора за игру, сви љубимци имају 24-часовни надзор ветеринара, храну на коју су навикли, редовну хигијену, купање и шетње.

Када морате на пут или имате неодложне обавезе, а желите за свог љубимца једнако сигуран дом и некога ко ће се о њему бринути са једнаком пажњом и посвећеношћу, баш као и ви, онда изаберите сигуран, квалитетан, забаван и удобан пансион за псе Лукић.

Уколико тренутно немате своје возило, на располагању вам је и наша услуга пет таксија. Радо ћемо доћи по вашег љубимца, на вашој адреси у Београду и након договреног периода вратити га назад, срећног и задовољног.

Услуге пансиона за псе Лукић можете користити на један или више дана. Цена је 10 евра по дану, а за више дана постоји могућност корекције цене. На истој адреси, налази се и наша регистрована узгајивачница померанаца. Наши померанци су пореклом од родитеља шампиона. Померанци се преузимају након свих ветеринарских обавезних прегледа, са 2 и 2.5 месеца старости.

Померанци су мали и умиљати пси, а унеће вам много радости у вашем дому. Уз померанце издајемо и родовнике и сву документацију по захтеву. Наш пансион, али и померанце, можете погледати на нашим друштвеним мрежама

Неке информације које нисте знали

Занимљиво

1

или више дана чувања

24

часовни надзор

10

година од оснивања

10

км од центра града