ПРОБЛЕМ СА ВОДОМ

ИНФОРМАЦИЈЕ

Ствари које треба да знате

Шта се дешава са водом у 7.јулу ?

about img
about img
about img

Шта се дешава са водом у 7.јулу ?

Наши грађани у овој улици имају годинама проблем са лошим водоснабдевањем. Узрок тога су старе азбестне цеви које пуцају често. Скоро сваке недеље се деси да пукне негде цев и наши грађани немају воду. Прошле године нису имали воду чак 13 дана у летњем периоду (погледати објаву о томе на нашем профилу). Људи су очајни и бесни. У тој улици има пуно кућа са малом децом али и доста старијих људи. Замислите само да немате воду пар дана и какав проблем настаје. Ко прати наш рад зна каква су искуства људи.

Када смо основали удружење грађана, на папир смо ставили битне проблеме нашег насеља које треба решити. Мало по мало и тај списак је почео да се смањује. Једна од тих ставки јесте реконструкција водоводне мреже у 7.јулу. Наше захтеве смо предали надлежним институцијама и урадили смо све што је у нашој моћи да до промена доће. Радови на реконструкцији водоводне мрежи су почели од скоро, на наш захтев. Надамо се да ће ускоро бити завршена реконструкција водоводне мреже и да ће наши грађани имати нормално водоснабдевање.

Јуче се десио инцидент у 7.јулу. Радници су вређали и показивали средњи прст нашим грађанима, без разлога. У Остружници још увек има гостопримства, радницима се нуди кафа, чај, послужење. Ту је настао проблем и вербални сукоб између грађана и радника. Радници су звали полицију и дошле су 2 патроле а са друге стране су грађани кренули да се окупљају. Радницима се замера и време проведено на радилишту, према казивању грађана до 12h најкасније буду. Прикључивање кућа се не врши редом већ тамо где им је лакше да ураде. Цистерна је постављена више стотина метара даље, уместо да су послали још неко возило. На лице места су дошле две особе са виших позиција. Све ово им је речено. Напоменућемо да грађани нису 3 дана имали воду.

Неке информације које нисте знали

Занимљиво