Разно

Порекло, Занимљивости, Информације,...

Прочитајте објаве за више информација

Последње објављено

blog мар 8, 2023
Удружење | Остружница Удружење грађана Остружница, скуп људи за бољу Остружницу

Поштовани грађани Остружнице, Удружење грађана Остружница је формирано са циљем решавања проблема у нашем месту, едуковању људи по разним питањима, организовање манифестација....

blog јул 16, 2024
Занимљиво | људи Јасмина Станковић

Остружница је 2023. године постала богатија за један салон за масажу, који је након много труда, вредног рада и едукације одлучила да отвори масерка и мадеротерапеуткиња Јасмина Станковић.Већ 2023. године започиње свој бизнис, који данас, након нешто више од годину дана рада може да се похвали са више од 300 клијената.

blog мај 21, 2024
Занимљиво | људи Лука Николић

Лука тренира карате пуних 9 година. На разним такмичењима је остварио бројне резултате. До сада има 23 златне медаље, 8 сребрних и 17 бронзаних медаља. Поседује браон појас.

blog апр 30, 2024
Занимљиво | људи Вера Сушић

Вера је други разред ОШ "Карађорђе". Вера тренира ритмичку гимнастику и учествовала је на разним такмичењима где је остварила бројне резултате. У наставку можете прочитати где је све учествовала.

blog апр 12, 2024
Занимљиво | људи Павле Петковић

Павле је ученик осмог разреда ОШ "Карађорђе". Учествовао је на разним такмичењима и остварио је бројне резултате. У наставку можете прочитати где је све учествовао.

blog апр 09, 2024
Занимљиво | људи Невена Гашић

Невена Гашић је ученица четвртог разреда Основне школе "Карађорђе" и другог разред музичке школе "Марко Тајчевић". У приватну школу виолине " Лукић" се уписала у марту 2021. год. Својим талентом, редовним учењем и великим трудом, уз помоћ професорке Марије Лукић, остварила је бројне успехе.

blog апр 09, 2024
Занимљиво | људи Алекса Маслек

Алекса Маслек је ученик четвртог разреда Основне школе "Карађорђе" и другог разреда музичке школе "Марко Тајчевић". Својим талентом, редовним учењем и великим трудом, уз помоћ професорке Марије Лукић, остварио је бројне успехе.

blog сеп 02, 2023
Занимљиво | људи Пансион за псе Лукић

Пансион за псе Лукић налази се у Остружници, на само 7 км од Београда, а отворен је за све мале расе паса. Као неко ко се псима бави више од десет година...

blog авг 11, 2023
Спорт | људи Фудбалски клуб "Борац" Остружница

Фудбалски клуб Борац је основан давне 1931. године. Од тада кроз њега је прошло много генерација. Он је годинама био место окупљања и старих и младих, место које је...

blog јул 23, 2023
Занат | људи Михаило Лукић, дрводеља из Остружнице

До сада је правио дрвене крстове, столове, столице, носаче за гитаре, полице, кухињске даске за сечење, дрвене саксије, новчанике, мостиће, мачеве, ограде итд.

blog јун 29, 2023
Масажа | људи Где можете да добијете третман за опуштање целог тела у Остружници ?

Наша суграђанка Зорица има свој салон Ceragem за опуштање и регенерацију целог тела. Више детаља можете погледати у наставку.

blog мај 1, 2023
Занимљиво | људи Друштво ВОЖД

Друштво традиционалних вредности ВОЖД, званично је основано 2019, уписом у регистар АПР. Незванично, а делатно, друштво је постојало и у годинама пре тога.

blog јан 14, 2023
Порекло | породица Андрејићи, породично стабло

Њихов најстарији предак, Остоја Кнежевић живео је у селу Мурина недалеко од Берана. Село Мурина се налази у подножју планине Чакор, а у горњем току реке Лима