МАСАЖА У ОСТРУЖНИЦИ

ЉУДИ

Ствари које треба да знате

Салон масаже у Остружници

about img
about img
about img
about img

Где можете да добијете третман за опуштање целог тела ?

Наша суграђанка Зорица има свој салон Ceragem за опуштање и регенерацију целог тела. Више детаља можете погледати у наставку.

Третирањем тела смањујемо бол у леђима, поспешујемо рад органа, јачамо одбрамбене моћи организма, вршимо детоксикацију, регулишемо метаболизам и хормонски статус. Принцип рада CERAGEM заснива се на 5 природних метода: масажа, киропрактика, акупресура, топлота и дуги инфрацрвени зраци.

CERAGEM третмани помажу код: Дегенеративних промена кичменог стуба ( дискус херније, кифозе, сколиозе, лордозе, лумбоисиалгије, болова у врату, болова у колененима, проблема са варењем, дигестивним трактом, гојазности, холестерола, триглицетида, ниво сећера у крви, главобоље, зујање у усима, нервозе, несанице, депресије, ПМС и болне менструације, регулише крвни притисак.... Третмани смањују напетос мускулатуре и враћају у природан положај кичму искривљену погресним начином седења пред компјутером или за аутомобилом и уопсте неправилним држањем тела. За релаксацију тела и отклањање напетости довољно је третирати се једанпут до три пута недељно, а за помоц приликом ресавања вечих здравствених проблема препоручују се континуирани доласци.

Третмани су ОДЛИЧНИ ЗА ПОМОЋ за смањење телесне тежине и уклањање целулита. У ту сврху препоручују се свакодневни третмани у трајању од 3 месеца са корекциом исхране. CERAGEM масажери и третмани потпуно су безбедни за особе свих старосних доби, за одрасле и за децу немају никаквих нежељених ефеката ни последица. На масаже могу долазити сви осим трудница ( због природне закривљености кичме која се јавља услед трудноће), особе које су имале оперативну инервенцију у претходна 3 месеца, особе ниже од 120цм и одобе теже од 120 кг. Третмани помажу и деци код разних тегоба, упала и искасљавања шлајма. Такође у периоду наглог раста када деца трпе јаке болове, третирањем предупређујемо настанак првих девијација кичме и смањујемо осећај болова. Препоручује се редовни доласци на третмане у том периоду и то минимум три пута недељно. Третмани се препоручују спортистима и рекреативцима за регенерацију тела.

Контакт телефон: +381606051234 Зорица

Неке информације које нисте знали

Занимљиво