ЛИКОВНА РАДИОНИЦА ЗА ОСТРУЖНИЧКУ ДЕЦУ

ЕДУКАЦИЈА

Ствари које треба да знате

Књижевна радионица за децу и родитеље

about img
about img
about img

Дечји креативан рад

Крећемо са предавањима. Прва је ликовна радионица. Сада у недељу 26.02 започињемо ликовну радионицу у просторијама цркве.

Имамо пријављено чак 40 деце. Због већег броја, биће подељени у 2 групе. Млађа почиње од 13:00 - 14:30 а старија након тога. Ми водимо евиденцију. Формирали смо вибер групу где се износе све детаљније информације, на друштвеним мрежама ће бити изношене само најбитније ствари.

Потребно је деци обезбедити само материјал за рад ( блок, оловке, бојице... ). Деца ће уз причу, рад, забаву са вршњацима учити неке нове ствари, све у циљу њиховог развоја. Договорили смо и предавања из енглеског, биће ускоро информација о томе. Наравно, биће тога још много на разне теме. Захвалили би се цркви на уступљеном простору као и грађанима Остружнице на разној подршци. Удружење грађана Остружница

26.04.2023. После 2 месеца активног рада, више стотина деце је присуствовало нашим радионицама. Професорка ликовног, Јелена Којић, је у сталном раду са нашом децом подстицала њихову креативност. Детаље можете погледати на нашој инстаграм страници. Иако је прошло доста времена, успели смо да задржимо већи број деце, што је за похвалу. Захваљујемо се грађанима Остружнице на подршци.

Неке информације које нисте знали

Занимљиво