ЗАМЕНА ЗЕЛЕНИХ КАНТИ

АКЦИЈА

Ствари које треба да знате

Замена зелених канти

about img

Замена зелених канти, информације

Средином априла месеца ове године смо покренули акцију да нам се замене застареле зелене канте. Преко друштвених мрежа смо прикупили податке од 136 грађана Остружнице са све адресама, именима, бројевима телефона. Списак смо однели у месну заједницу а одатле даље на обраду. Речено нам је да за Остружницу нема средстава за ову годину и да покушамо следеће године. Међутим, пре пар недеља Умка и Руцка су добиле преко 1.700 канти. Поставља се питање како за њих има канте а за нас нема ?! Итд... Наше канте су у катастрофа стању и до сада није била ни једна велика замена.

Покушаћемо још једном да се изборимо да Остружница добије нове зелене канте. Ако успемо одлично, ако не барем смо покушали. Надамо се да су остале неке количине нових канти, да није све уграбљено.

Потребан нам је што прецизнији број грађана којима је потребна замена зелене канте. Тај број ћемо рећи надлежним институцијама па ћемо видети да ли је остало нешто. Јако је битно да што више људи види како не би дошли у ситуацију да су једни добили канте а да други нису. Пошто нас прати већи број људи, апелујемо на грађане да пренесу даље ове информације.

До понедељка би било идеално да нам се јаве они којима је потребна замена канте.

Неке информације које нисте знали

Занимљиво