НЕОПРАВДАНИ ЧАСОВИ

ИНФОРМАЦИЈЕ

Ствари које треба да знате

Неоправдани часови

about img

Неоправдани часови

20.05. Зорица је имала гостовање на Курир ТВ. Причала је о позитивним стварима које су урађене у нашем месту, првенствено о хуманитарној помоћи и породицама којима смо сви заједно помогли. Сама емисија је била доста гледана. Зорица је изјавила у емисији овај за нас занимљив део. Рекла је истину о пропусту директорке школе.

Пошто се директорка школе хвали како све ради по закону, нека нам објасни по ком закону је правдала деци часове када знамо да нису имали здравствену књижицу ? Због овога ће у школу доћи просветна инспекција.

Реч је о породици којима смо сви заједно помогли колико смо могли. Више информација имате на нашем профилу као и на профилу Зорице о томе. Да би опрала себе и да би сву кривицу пребацила на друге, директорка школе је покренула дисциплински поступак против 3 наставника за тежу повреду радних обавеза. Покренула је поступак против људи који су невини и коју су помогли тим породицама (за разлику од ње коју ништа не занима). Главни кривац је директорка школе. Она је одговорна за овај пропуст. Грађани Остружнице су бесни због овог поступка и масовно пружају подршку оштећеним наставницима. О томе ћемо други пут детаљно.

Ми као удружење грађана месецима скрећемо пажњу на пропусте директорке који су све већи и већи. Крајем године ће бити избори у школи и очекујемо смену садашње директорке.

Неке информације које нисте знали

Занимљиво